Profil

100 PLUS blev etableret som konsulentvirksomhed i 1993 med det formål, at skabe større synergi mellem virksomheders og deres medarbejderes styrker.  Konsulenterne har i tidens løb udviklet en række analyseværktøjer til brug for afdækning af hvilke styrker kundernes virksomheder kan bygge videre på, og dermed også hvilke indsatsområder der skal udvikles med henblik på opnåelse af ønskede mål. Vi udvikler stadig nye analyseværktøjer til brug for afdækning af status og udfordringer i relationsområderne, ressourceområderne og i succesfeltet.

100 PLUS er Partner i Danmark for DNLA GmbH. Med disse topprofessionelle analyseværktøjer kan vi afdække og aktivere medarbejderes naturlige, latente evner. Resultatet er væsentlig bedre fastholdelse, motivation og præstation hos ledere og medarbejdere.

Ole Buch er en meget erfaren træner. Med målbare og målrettede intervaltræninger trænes deltagerne i deres personlige udfordringer i jobbet som leder eller sælger. Deltagernes ændrede adfærd medfører en nemmere vej frem til bedre resultater.

Vi er endvidere forhandlere af Bisnodes produkter. Dermed kan vi bistå vores kunder med  præcis og målrettet markedsbearbejdning. 

Udvikling af dit Succesfelt henvender sig primært til virksomheder med 3 eller flere funktionschefer.

Mindre, ejerledede virksomheder, som regel uden mellemledere, har ofte behov for ekstern sparring. Dels for at blive udfordret på virksomhedens udvikling, dels for at få assistance til at få ting gjort og til at holde retningen. Til disse virksomheder har vi konceptet LederSparring.  Her får du sparring og udvikling til fast, attraktiv pris. Tag kontakt og hør nærmere. 

Vores mission er at forbedre virksomheders konkurrencestyrke, således at de kan leve op til deres målsætninger. Det gør vi via synliggørelse og aktivering af uudnyttet potentiale, såvel i virksomheden og på markederne som i organsationen.

Vores vision er at gøre vores arbejde så godt, at kunderne anbefaler os til andre.

Konsulent og partner

13054930_10154151254629851_955471865_o

Anders Mortensen har været selvstændig virksomhedsejer i en årrække, og de senere år været leder i større organisationer. Herunder som salgschef, afdelingsleder og adm. direktør. Arbejdsopgaverne har været stærkt knyttet til salg og forretningsoptimering. Bl.a. med fokus på praktisk anvendelse af Business Intelligence som et ledelses værktøj, og deltagelse i flere udviklingsprojekter af IT løsninger, til optimering af virksomheders indtjening. En rød tråd har været en evig søgen efter optimering, som de på dette website tilbudte analyser også er et produkt af. Analysernes tekniske afvikling og især rapporteringen, er udviklet af SUITEX, som er ejet af Anders Mortensen. Anders bor i Skødstrup ved Aarhus.

Konsulent og partner

Ole Buch har bestridt salgs- og marketingjobs i store danske virksomheder, været kommunal erhvervschef og etableringsvejleder samt international uddannelseschef. Nogle år som træningsleder i et schweizisk træningsselskab lærte ham den mest effektive måde at træne andre på i ledelse og salg med henblik på opnåelse af topresultater. En lang årrække som selvstændig Business Trainer har udviklet hans sans for det analytiske og konceptuelle i menneskers og virksomheders udvikling. Det er på denne baggrund at de her tilgængelige analyseværktøjer er blevet udviklet i samarbejde med Anders Mortensen. Ole bor i Kongensbro nord for Silkeborg. Han er partner i det strategiske forretningssamarbejde BNI i team BIZ Aarhus samt regional direktør i BNI Midtjylland.

©100 PLUS · SUITEX